ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο έχων Ναϊνγκολάν, κερδίζει!(vid)

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής της Σέριε Α πήρε η Ρόμα με 1-0 επί της Μίλαν, με το μεγάλο της αστέρι Ράτζα Ναινγκολάν να λάμπει και πάλι αφού αυτός έκρινε τον αγώνα με εντυπωσιακό σουτ στο 62’. Έχασε πέναλτι η Μίλαν στο πρώτο μέρος.

Η Ρόμα ξεκίνησε πιο δυνατά και πίεζε την άμυνα της Μίλαν, που άργησε να «μπει» στο παιχνίδι. Ο Τζέκο είχε την πιο καλή στιγμή με το σουτ που απέκρουσε ο Ντοναρούμε, με τον πορτιέρο των «Ροσσονέρι» να έχει μπόλικη δουλειά στο πρώτο διάστημα. Όμως στη συνέχεια ήταν η Μίλαν που άρχισε να απειλεί κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και στο 27’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λαπαντούλα από τον Σέζνι . Ο Νιάνγκ όμως που το εκτέλεσε είδε τον Πολωνί κήπερ να αποκρούει και έτσι ο Γάλλος έχασε πέναλτι για δεύτερη σερί αγωνιστική! Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους κυριάρχησαν τα λάθη, με πιο καλή στιγμή ένα σουτ του Τζέκο στο τέλος που έφυγε μόλις άουτ.

Η Μίλαν είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Πάσαλιτς στο δεύτερο μέρος, ήταν η Ρόμα όμως που πίεσε περισσότερο αναζητώντας τη νίκη. Μεγάλες φάσεις δεν έφτιαξε, αρκούσε όμως η ποιότητα του Ναϊνγκολάν για να της δώσει προβάδισμα με ένα υπέροχο σουτ στο 62’. Η εξέλιξη βοήθησε τη Ρόμα να ανέβει και είχε τις φάσεις και για δεύτερο γκολ με τον Ντοναρούμα να κρατά τη Μίλαν στο ματς. Στα τελευταία λεπτά οι «Ροσσονέρι» πίεσαν για να βρουν την ισοφάριση, αλλά ήταν αργά.

Ρόμα (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Σέζνι, Εμερσον, Φάσιο, Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ναϊνγκολάν, Μπρούνο Πέρες, Περότι, Τζέκο.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Παλέτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Λοκατέλι, Πάσαλιτς, Μπερτολάτσι, Σούσο, Νιανγκ, Λαπαντούλα.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση