ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πρόεδρος ο Μπερλουσκόνι αν...

Δεν αλλάζει ποτέ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Οι πληροφορίες που θέλουν τους Κινέζους επενδυτές να τον θέλουν να παραμείνει πρόεδρος στη Μίλαν, τον έκαναν να τοποθετηθεί επί του θέματος και τόνισε πως για να το αποδεχθεί πρέπει να έχει λόγο στο πως θα παίζει η ομάδα!

Στην αρχική τοποθέτηση τόνισε: «Θα επενδύσουν τα χρήματα και θα επαναφέρουν τη Μίλαν στην κορυφή του πλανήτη. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Απ' την πλευρά μου, είμαι διαθέσιμος να τους καθοδηγήσω με την εμπειρία που διαθέτω και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το καλό του συλλόγου».

Σε ερώτηση για το αν θα μείνει στον προεδρικό θώκο: «Δεν είναι στο χέρι μου να μείνω στη θέση του προέδρου, αλλά αν τελικά μείνω, θα πρέπει να τηρηθούν δύο κανόνες: Να έχω άποψη για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, αλλά να μετράει η γνώμη μου για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας».

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

Την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο που αγωνίζεται στην κινέζικη Nτάλιαν Γιφάνγκ εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Μίλαν για Λοσάνο!

Μίλαν για Λοσάνο!

Στο παγκόσμιο κύπελλο είχε κάνει τους Μεξικανούς να πίνουν τεκίλα στο όνομα του και η ώρα για μια μεγάλη μεταγραφή έφθασε! ...
 |  ΜΙΛΑΝ
X