ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν την ενδιαφέρει ο Φάμπρεγκας

Ο ίδιος ο προπονητής της Μίλαν, Βιντσέντζο Μοντέλο, διέψευσε ότι η ομάδα του πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας.

Τζάμπα ο ντόρος των τελευταίων ημερών, πάει στράφι και η... χαρά του Αντόνιο Κόντε ότι θα ξεφορτωθεί τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, τον οποίο δεν υπολογίζει ιδιαίτερα στην Τσέλσι.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τους Ιταλούς να ενδιαφέρονται θερμά για την απόκτηση του Φάμπρεγας τον Ιανουάριο, ώστε να αντικαταστήσουν τον τραυματία Ρικάρντο Μοντολίβο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την «Corriere dello Sport», ο αθλητικός διευθυντής των Μιλανέζων, Αλεσάντρο Μιραμπέλι, ταξίδεψε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Τσέλσι για να συζητήσουν για την μεταγραφή του Ισπανού μέσου στο Μιλάνο.

Τελικά αποδείχθηκε ότι υπήρχε καπνός χωρίς φωτιά, καθώς ο ίδιος ο Μοντέλα όταν ρωτήθηκε σχετικά απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο την απόκτηση του Φάμπρεγας.

«Χρειάζεται να κινηθούμε για την αγορά ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μοντολίβο, ενός παίκτη ο οποίος θα γνωρίζει πως να παίζει στη μεσαία γραμμή και ο οποίος θα μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό μας σύστημα. Ο Φάμπρεγας; Δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά» ήταν τα λόγια του προπονητή της Μίλαν.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση