ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές να πάθω ρήξη συνδέσμων»

Για άλλη μια φορά στάθηκε άτυχος σε αγώνα της Εθνικής Ιταλίας ο Ρικάρτο Μοντολίβο καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με την Ιταλία και θα μείνει εκτός για τους υπόλοιπους έξι μήνες. Πίσω στο 2014, στην προετοιμασία για το μουντιάλ, είχε σπάσει το πόδι του σε φιλικό με την Ιρλανδία που τον είχε επίσης αφήσει εκτός για μια σεζόν ενώ τραυματίστηκε και στην προετοιμασία του Euro 2016 και έτσι έχασε τα τελικά.

Ο ίδιος μέσω fb ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν αλλά και αυτούς που του έβαζαν κατάρες να πάθει κάτι σοβαρό γιατί δεν ήθελαν να τον βλέπουν να παίζει.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς που έκαναν μια σκέψη για μένα. Οπαδούς, συναδέλφους, επαγγελματίες. Ήταν όμορφο, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να λάβω τόσα μηνύματα εκτίμησης και συμπαράστασης. Και ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μου ευχήθηκαν να σπάσω την κνήμη και την περόνη, να πάθω ρήξη σε όλους τους συνδέσμους και να πεθάνω, με την ευχή η ζωή να τους κάνει να ωριμάσουν σε ό,τι αφορά την παιδεία και τον σεβασμό στους άλλους ανθρώπους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση