ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε μεταγραφή διευθυντή

Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν, όπως αναμενόταν, την πρόσληψη του Ουμπέρτο Γκαντίνι, για την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης της ομάδας.

Μετά από 23 χρόνια στην υπηρεσία της Μίλαν, ο Ουμπέρτο Γκαντίνι αλλάζει ομάδα και από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει γενικός διευθυντής της Ρόμα.

Η «μεταγραφή» ακουγόταν στα ιταλικά μέσα εδώ και αρκετό καιρό, με τους Ρωμαίους να ανακοινώνουν σήμερα Πέμπτη την πρόσληψη του έμπειρου Ιταλού μάνατζερ, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να διοικήσει στην ουσία την «ιστορική» ομάδα.

Ο Γκαντίνι που υπήρξε και μέλος της στρατηγικής πολιτικής της UEFA τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν πολύ έμπειρο και επιτυχημένο στα διοικητικά θέματα άνθρωπο, με τη Ρόμα να εκφράζει την ικανοποίηση της για την αίσια έκβαση του deal.

Από πλευράς Μίλαν, υπήρξε επίσης ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησαν θερμά τον Ιταλό για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα χρόνια του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μίλαν άλλαξε και επίσημα... χέρια, αφού κατεβλήθη η πρώτη δόση των Κινέζων επενδυτών, που όπως φαίνεται δεν αφήνει εκτός μόνο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά και τους επί χρόνια συνεργάτες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X