ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το… άπιαστο όνειρο του Κάρλος Μπάκα

Ο Κολομβιανός φορ της Μίλαν που άρχισε ιδανικά την σεζόν με χατ τρικ κόντρα στην Τορίνο, έχει έναν μεγάλο στόχο τη φετινή χρονιά.

Ο Μπάκα είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς στα ευρωπαϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια, έχοντας τέσσερις σερί σεζόν με περισσότερα από 20 γκολ! Το ίδιο έπραξε και πέρσι στην πρώτη του σεζόν στο απαιτητικό για τον επιθετικό ιταλικό πρωτάθλημα.

Φέτος άρχισε πολύ εντυπωσιακά πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ της Μίλαν στη νίκη επί της Τορίνο με 3-2. Παρά λοιπόν τις σειρήνες από το αγγλικό πρωτάθλημα και την Γουέστ Χαμ, αυτός θέλει να παραμείνει στο Μιλάνο για να εκπληρώσει μια υπόσχεση που έχει δώσει όπως δήλωσε «Sky Sport Italia»:

«Όταν οι υπεύθυνοι των διαπραγματεύσεων μου παρουσίασε την προσφορά, συμβουλευτικά την οικογένειά μου και αποφάσισα να παραμείνω. Ήταν το σωστό για μένα. Ήθελα να παραμείνω γιατί έχω δώσει την υπόσχεση να βγάλω την Μίλαν στην Ευρώπη»

Όσο για το χατ τρικ που πέτυχε δήλωσε:

«Ο γιος μου ήθελε την μπάλα του ματς, έτσι του υποσχέθηκα να πετύχω χατ τρικ για να πάρω την μπάλα και έτσι ανέλαβα και την εκτέλεση του πέναλτι για να τα καταφέρω».

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X