ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προσπαθεί για Ποκετίνο η Ίντερ

Η Ίντερ φαίνεται πως εγκαταλείπει τον Αντόνιο Κόντε και θα προσπαθήσει να πείσει τον τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο να πει το «ναι».

Ένα «βαρύ» όνομα αναζητεί η Ίντερ για την τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Πρώτος στη λίστα των Νερατζούρι ήταν ο Αντόνιο Κόντε, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός πιθανότατα θα παραμείνει στην Τσέλσι, η οποία σκοπεύει να του αναπροσαρμόσει και το συμβόλαιο.

Έτσι στην Ίντερ στρέφονται πλέον στον Ποκετίνο, ο οποίος υπήρχε στη λίστα. Περίπτωση πάντως επίσης καθόλου εύκολη για τους Νερατζούρι από τη στιγμή που θα πρέπει να πληρώσουν στην Τότεναμ και ένα ποσό γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ παράλληλα είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Αργεντινό τεχνικό και ένα πολύ καλό συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ανάσα από Ίντερ ο Κόντε!

Μια ανάσα από Ίντερ ο Κόντε!

Έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στους πάγκους είναι ο Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να αποδεχθεί ...
 |  ΙΝΤΕΡ
Ίντερ: Στο… σφυρί ο Ικάρντι

Ίντερ: Στο… σφυρί ο Ικάρντι

Το φετινό εγχείρημα της Ίντερ απέτυχε παταγωδώς στην Ιταλία, με τους «Νεραντζούρι» να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ...
 |  ΙΝΤΕΡ
X