ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόταση της Ίντερ στον Ντε Ρόσι!

Μετά την είδηση για απόφαση του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, οι «τζαλορόσι» κινδυνεύουν στο ίδιο καλοκαίρι να χάσουν και τον δεύτερο στην ιεραρχία ηγέτη των αποδυτηρίων τους.

Η Ίντερ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον υπαρχηγό των Ρωμαίων, η οποίά περιλαμβάνει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με εξαιρετικά υψηλές οικονομικές απολαβές.

Ο παίκτης εκτίμησε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον του συλλόγου του Μιλάνου, είναι αποφασισμένος ωστόσο να περιμένει την πρόταση της Ρόμα, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να τα λένε και πάλι, το μέγιστο, σε δύο εβδομάδες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Μία υπόθεση που φέρνει στο νου τις κινήσεις του διευθυντή της Γιουβέντους Μαρότα, στον δεύτερό του χρόνο στη «Μεγάλη Κυρία», όταν είχε «κλέψει» από τη Μίλαν τον Αντρέα Πίρλο με μηδενικό κόστος.

Ο Ντε Ρόσι, που συμπληρώνει 34 χρόνια ζωής στις 24 Ιουλίου, αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρόμα από το 2001 μετρώντας μέχρι σήμερα 415 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχοντας βρει δίχτυα 38 φορές, ενώ έχει πανηγυρίσει δύο κύπελλα Ιταλίας (2007 και 2008) και ένα ιταλικό Σούπερ Καπ (2007).

Μεταγράφηκε στον σύλλογο της «Αιώνιας» πόλης το 2000 από την Όστια Μάρε, κλαμπ της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου αγωνιζόταν ως επιθετικός(!), κάνοντας το ντεμπούτο του στις 10 Οκτωβρίου του 2001 σε αναμέτρηση με την Άντερλεχτ για το Champions League, όταν στον πάγκο της Ρόμα βρισκόταν ο Φάμπιο Καπέλο.

Μένει να φανεί εάν το καλοκαίρι θα κλείσει ένας τεράστιος κύκλος, όχι μόνο για τον Ντε Ρόσι αλλά και για τη Ρόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X