ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέζα στο 97!(vid)

Μεγάλη ανατροπή στις... καθυστερήσεις για τη Μίλαν που πήρε βαθμό στο 97' από την Ίντερ με το 2-2 που ισοφάρισε και παρέμεινε μπροστά της στη βαθμολογία. Ο Ζαπάτα έβαλε το γκολ στο τέλος, ενώ ο Ρομανιόλι είχε μειώσει. Καντρέβα και Ικάρντο τα γκολ για τους Νερατζούρι.

Η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να επιβάλει ρυθμό και να βρει δοκάρι σε προσπάθεια του Ντεουλοφέου στο 14’, με τον Ισπανό να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου στο ξεκίνημα. Όμως γκολ οι «Ροσσονέρι» δεν έβαλαν και μετά το 25’ η Ίντερ άρχισε να ανεβάζει στροφές και να βγαίνει αποφασιστικά στην επίθεση.

Οι παίκτες του Πιόλι ήταν πιο ουσιαστικοί και στο 36’ με λόμπα του Καντρέβα, αργή αντίδραση του Ντοναρούμε στη φάση, άνοιξαν το σκορ. Πήραν τα πάνω τους και με κλέψιμο στο 44’ βγήκαν στην κόντρα και με ασσίστ Πέρισιτς ο Ικάρντι έγραψε το 2-0.

Πλέον η Μίλαν είχε βουνό να ανέβει και άργησε πολύ να βρει ένα γκολ που θα την επανέφερε στο ματς. Το βρήκε πάντως σε προβολή του Ρομανιόλι στο 83’ και το ντέρμπι πήρε φωτιά για όσο απέμεινε. Η μπάλα πάνω κάτω με την Ίντερ να πάει για να το τελειώσει χωρίς να το καταφέρει και όσο η Μίλαν έμενε ζωντανή ήλπιζε. Τελικά, στο 97' έκανε τη ζημιά με τον Ζαπάτα επίσης με προβολή!

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X