ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Για πάντα εδώ»

Την επιθυμία του να μείνει στην Ίντερ για πάντα εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας, Μάουρο Ικάρντι, ενώ έχει ως στόχο να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους «Nerazzurri». 

Με τον όνομα του Μάουρο Ικάρντι να ακούγεται ως μεταγραφικός στόχος από ομάδες για το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ίδιος έσπευσε να κλείσει κάθε πόρτα από πιθανούς "μνηστήρες", αφού αποκάλυψε πως θέλει να μείνει στην Ίντερ για όλη του την καριέρα. «Μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές» δήλωσε ο Ικάρντι, απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών στο επίσημο προφίλ της Ίντερ στο Facebook και συνέχισε: "Θέλω να μείνω εδώ για πάντα. Είμαι ο αρχηγός αυτής της σπουδαίας ομάδας, είμαι χαρούμενος στο Μιλάνο, όπως και η οικογένειά μου. Ελπίζω να έχω μια μεγάλη καριέρα με την Ίντερ". 

Για το Τσάμπιονς Λιγκ; "Θέλω να παίξω εκεί με την Ίντερ, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Περιμένω πολλά, έχουμε την ικανότητα να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ο σύλλογος έχει κάνει πολλά για να βοηθήσει τους παίκτες. Το πρώτο πράγμα που νιώσαμε ήταν η επιθυμία της διοίκησης να φέρουν την Ίντερ εκεί που ήταν στο παρελθόν και να πετύχουμε πολλά πράγματα. Προσπαθούν να μας βελτιώσουν κάθε χρόνο, φέρνοντας παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα». 

Ο Ικάρντι ρωτήθηκε και για το αν νιώθει πως μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. «Πάντα μπορώ να βελτιώνομαι, υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση, καθώς είμαι ακόμη 24 χρονών. Που μπορώ να βελτιωθώ; Λένε πως δεν βοηθώ την ομάδα να σκοράρει, αλλά έχω βγάλει 8 ασίστ. Όμως, μπορώ να βελτιώσω πολλά πράγματα». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση