ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόρτα» σε Γιουβέντους για χάρη της

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Ντομένικο Μπεράρντι, αφού κατόπιν δικής του επιθυμίας, φαίνεται να καταλήγει στην Ίντερ από τη Σασουόλο, απορρίπτοντας τη Γιουβέντους. 

Πολύ κοντά στο να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα είναι ο Ντομένικο Μπεράρντι. 

Ο 22χρονος άσος της Σασουόλο αποτελούσε μέχρι και το καλοκαίρι του 2015, παίκτη εξ ημισείας της Σασουόλο και της Γιουβέντους (τακτική που συνηθίζεται στην Ιταλία), με τους «μπιανκονέρι» τελικά να παραχωρούν το δικό τους ποσοστό. 

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το «football-italia», υπήρξε από τότε άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε η Γιουβέντους να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης το καλοκαίρι του 2016 απέρριψε το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στους πρωταθλητές Ιταλίας, αφού πίστευε ότι δεν θα έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. 

Όπως αναφέρει το «calciomercato.com», τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και ο παίκτης ετοιμάζεται πλέον να φύγει από τη Σασουόλο και θα το κάνει για την Ίντερ, που αποτελεί την ομάδα που υποστηρίζει από μικρός, ολοκληρώνοντας θητεία πέντε χρόνων στους «νεροβέρντι», στην οποία σημείωσε 51 γκολ σε 135 συμμετοχές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το ρεπορτάζ, η συμφωνία της Σασουόλο με την Ίντερ θα φτάσει στα 35 εκατ. ευρώ.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X