ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα διπλά για Μανωλά η Ίντερ

Χοντραίνει το παιχνίδι για την υπογραφή του Κώστα Μανωλά με την Ίντερ να κάνει πολύ δυνατή πρόταση στο νεαρό άσο. 

Είναι από τα πιο δυνατά ονόματα του καλοκαιριού με πολλούς προπονητές να θέλουν τον Έλληνα διεθνή στην άμυνά τους. Πολλές ομάδες από το νησί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Κώστα Μανωλά, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να είναι αυτές που έχουν «κυνηγήσει» παραπάνω την περίπτωσή του. 

Η Ρόμα από τη μεριά της θα ήθελε πολύ να κρατήσει τον παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2019. Παρ'όλα αυτά, με τόσες ομάδες της ευρωπαϊκής ελίτ να ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια του Κώστα Μανωλά, η παραμονή του στους «τζιαλορόσι» μοιάζει αρκετά δύσκολη. 

Σημερινά δημοσιεύματα από την ιταλική Tuttosport, αναφέρουν πως η Ίντερ έκανε εντυπωσιακή πρόταση στο νεαρό άσο λέγοντάς του πως αν υπογράψει, θα του διπλασιάσουν τις αποδοχές που έχει στη Ρόμα. 

Μάλιστα οι υπεύθυνοι των «νερατζούρι» θα αδράξουν την ευκαιρία του κυριακάτικου αγώνα με τη Ρόμα, ώστε να κάνουν επαφές δια ζώσης. Επιπλέον διέρρευσαν και τα ποσά της επικείμενης πρότασης. Οι Ρωμαίοι θα πάρουν 45 εκατ. ευρώ με τον Έλληνα αμυντικό να λαμβάνει 3 εκατομμύρια το χρόνο σε περίπτωση που υπογράψει. 

Βέβαια με τόσα μεγαθήρια να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο 26χρονος δε θα βιαστεί να υπογράψει κάπου εξαιτίας του μεγέθους του συμβολαίου που του προτείνουν. Έχει την πολυτέλεια με λίγα λόγια να επιλέξει αυτός σε ποια κορυφαία ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πηγή:sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση