ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ίντερ λύγισε τον Σορεντίνο

Το… τρένο της Ίντερ πέρασε πάνω και από τον Στέφανο Σορεντίνο. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και νυν της Κιέβο, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο «Τζουζέπε Μεάτσα» αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα (3-1). Ικάρντι, Πέρισιτς και Έντερ έφεραν… τούμπα το γκολ του Πελισιέ, με τους «νερατζούρι» να παίρνουν την 6η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Ίντερ ήταν το απόλυτο αφεντικό σε όλο το ματς αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Σορεντίνο. Ο πορτιέρε της Κιέβο «έβγαζε» τα... πάντα, οι συμπαίκτες του αποκτούσαν αυτοπεποίθηση και με τη συμπλήρωση 34 λεπτών, πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπίρσα εκτέλεσε το κόρνερ (το πρώτο της Κιέβο στο ματς, με την Ίντερ να έχει την ίδια ώρα έξι), ο Ντ’Αμπρόζιο δεν μάρκαρε σωστά τον Πελισιέ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι «νερατζούρι» ήταν αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και να ψάξουν το γκολ. Το άγχος τους είχε κυριεύσει, ο Σορεντίνο δεν επέτρεπε σε Ικάρντι και Πέρισιτς να σκοράρουν, ωστόσο ο Αργεντινός φορ κατάφερε τελικά να τον νικήσει. Ήταν το 69’ όταν ο Καντρέβα έκανε τη σέντρα και με προβολή ο Ικάρντι ισοφάρισε το σκορ. Η Ίντερ πίεζε ασφυκτικά, έφτιαχνε φάσεις και τελικά λύγισε Κιέβο και Σορεντίνο.

Στο 86’ ο Πέρισιτς με ωραίο σόλο και διαγώνιο σουτ έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, με τον Έντερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ωραίο γύρισμα του Παλάσιο και να διαμορφώνει το 3-1. Κάπως έτσι, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πέτυχε την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και μπήκε γερά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση