ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μία δεκάδα στην... έξοδο!

Με την ομάδα του Μιλάνου να μην συνεχίζει την πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οφείλοντας να εναρμονιστεί με το Financial Fair Play προκειμένου να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι «νερατζούρι» θα προχωρήσουν στην πώληση τεσσάρων με πέντε παικτών, ενώ άλλοι τόσοι βλέπουν το μέλλον τους να είναι αβέβαιο.

Στα μετόπισθεν τις βαλίτσες του πρέπει να ετοιμάζει ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός Κόφι Ελόγκε Γιάο με τις Πεσκάρα, Κροτόνε αλλά και πολλά κλαμπ της Ligue 1 να τον περιμένουν με ανοιχτή αγκαλιά. Ίδιο πεπρωμένο και για τον Σένα Μιάνγκουε την απόκτηση του οποίου επιθυμεί η Τζένοα και η μισή Serie B.

Στο χώρο του κέντρου ο Πιόλι φαίνεται να έχει αποφασίσει τον «αφορισμό» του Κοντογκμπιά, για τον Γάλλο όμως θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να προσφέρει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ, με την Μαρσέιγ πάντως να «ζεσταίνει» τις μηχανές της αλλά και τις Λίβερπουλ, Τσέλσι να δείχνουν ενδιαφέρον. Με ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατομμύρια «αντίο» θα πει και ο Μπανέγκα παρ'όλο που ο Αργεντινός ήρθε το καλοκαίρι με μεγάλες προσδοκίες. Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση Γκνουκουρί (αρέσει στη Τζένοα) και πιθανότατα του Μέλο για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Κίνας, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιστροφής στη Βραζιλία.

Στην γραμμή κρούσης, με λίγους μήνες καθυστέρηση, η Φιορεντίνα επιχειρεί να κλείσει το θέμα απόκτησης του Γιόβετιτς. Παρελθόν θα αποτελέσει ο Μπιαμπιανί, ενώ δανεικός θα δοθεί ο Γκαμπιγκόλ που ακόμα αναζητά τον καλό του εαυτό. Την πόρτα θα κλείσει ο Παλάσιο με την επιστροφή στην Αργεντινή να είναι ένα πιθανό σενάριο για τον 35χρονο ακραίο επιθετικό.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X