ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κι άλλος για Μέσι

Μετά τη Γιουνάιτεντ και την Σίτι και η Ίντερ φαίνεται πως μπαίνει στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Όσο o Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και όσο αφήνει ασχολίαστα δημοσιεύματα που τον θέλουν δυσαρεστημένο και έτοιμο να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου» το καλοκαίρι του 2018, τόσο θα φουντώνουν και τα σενάρια περί συνέχειας της καριέρας του σε άλλη ομάδα.

Οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ και τον θέλουν και μπορούν να τον αποκτήσουν, παρά το γεγονός ότι τόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο όσο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν εκφράσει δημόσια την άποψη ότι ο Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Ωστόσο, υπάρχει και τρίτος ενδιαφερόμενος, αν ισχύει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport». Σύμφωνα με αυτό, ο Μάρκο Τρονκέτι, πρόεδρος της Pirelli, προθυμοποιήθηκε να βάλει τα χρήματα ώστε ο Αργεντινός να φορέσει την φανέλα των «νερατζούρι».

«Το όνειρο είναι η απόκτηση του Λιονέλ και συχνά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα» φέρεται να έχει πει ο Τρονκέτι. Επιπλέον, οι Κινέζοι ιδιοκτήτες του ιταλικού συλλόγου δείχνουν διατεθειμένοι να «ξηλωθούν» για να κάνουν την μεταγραφή του... αιώνα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση