ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντε Μπουρ: «Νιώθω τη στήριξη όλων...»

Τη στήριξη των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης απολαμβάνει ο Φρανκ Ντε Μπουρ στην Ίντερ, όπως υποστήριξε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός ενόψει του ματς κόντρα στην Τορίνο.

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ που βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από τις συνεχόμενες ήττες των «νερατζούρι», με τα ιταλικά ΜΜΕ να τον θεωρούν «τελειωμένο», τόνισε ότι έχει απόλυτη στήριξη από όλους και πλέον περιμένει την αντίδραση των παικτών του.

«Το σημαντικό είναι να δουλεύουμε για να ξεφύγουμε από την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Δεν είναι εύκολο, αλλά η διοίκηση ξέρει τι περνάμε. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Η διοίκηση είναι κάθε μέρα εδώ. Πάντα έχουμε θετικές συζητήσεις. Αυτό είναι το σημαντικό και για μένα και για τους παίκτες. Νιώθω τη στήριξη όλης της ομάδας και της διοίκησης. Απλά ετοιμάζομαι για το αυριανό παιχνίδι».

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Τορίνο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τη στιγμή που τα ρεπορτάζ από την Ιταλία φέρουν τον Λοράν Μπλαν ως υποψήφιο διάδοχο του Ολλανδού.

sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση