ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σενάρια για Νάπολι και Ικάρντι

H φωτιά που άναψε στις σχέσεις μεταξύ του Μάουρο Ικάρντι και των φανατικών της Ίντερ μετά τα όσα ανέφερε στην αυτοβιογραφία του ο Αργεντινός φορ έχει φουντώσει.

Οι οπαδοί της Ίντερ εξαγριωμένοι με τον Ικάρντι για τις κατηγορίες που τους εξαπέλυσε μετά την περσινή ήττα από τη Σασουόλο στο βιβλίο του, όχι μόνο στράφηκαν εναντίον του στον εντός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι, αλλά δεν δίστασαν να κρεμάσουν και ένα απειλητικό πανό έξω από το σπίτι του.

Για τους ultras της Ίντερ ο Ικάρντι έχει ουσιαστικά «τελειώσει» καθώς το ρήγμα στις σχέσεις τους φαίνεται ανεπανόρθωτο. Μάλιστα, ήδη στην Ιταλία τα σενάρια για το μέλλον του έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Νάπολι είναι το φαβορί για να κάνει δικό της τον Ικάρντι, ο οποίος πολύ δύσκολα θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα εκτός Ιταλίας, λόγω της ρήτρας των 110 εκατομμυρίων ευρώ που του τοποθετήθηκε πρόσφατα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η συγκεκριμένη ρήτρα δεν ισχύει για ομάδες εντός Ιταλίας και η Νάπολι, η οποία είχε ανοίξει επαφές για τον Ικάρντι το καλοκαίρι, θα μπορεί να τον κάνει δικό της με ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε ο σοβαρός τραυματισμός του Μίλικ κάνει τους «Παρτενοπέι» να ψάχνουν για μια δυνατή λύση στην επιθετική τους γραμμή.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X