ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετωπική Ικάρντι-οργανωμένων: «Έχεις τελειώσει»!

Οι τιφόζι της Ίντερ είναι έξαλλοι με τον Μάουρο Ικάρντι μετά από ένα περιστατικό που εξιστορεί στην αυτοβιογραφία του. Τον θεωρούν «τελειωμένο» και τον καλούν να πετάξει το περιβραχιόνιο της ομάδας!

Τι κι αν ο Ικάρντι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Ίντερ με πλουσιοπάροχες απολαβές και αποτελεί τη δεδομένη στιγμή το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ;

Οι οπαδοί των «Νερατζούρι» ανοίγουν «πόλεμο» με τον Αργεντινό επιθετικό, μετά τα όσα διηγήθηκε μετά από την περσινή ήττα από τη Σασουόλο.

Ο Ικάρντι δεν δίστασε να κατηγορήσει ευθέως τη στάση των οργανωμένων της Ίντερ όταν μετά την περσινή ήττα από τη Σασουόλο όταν εκείνος πήγε να δώσει τη φανέλα του σε έναν μικρό οπαδό της ομάδας, οι φανατικοί την άρπαξαν και την πέταξαν πίσω στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τιφόζι της Ίντερ με ανακοίνωσή τους επέστρεψαν τα όσα τους καταλογίζει ο Ικάρντι, ανεβάζοντας μάλιστα τους τόνους καθώς, όπως τονίζουν τον θεωρούν «τελειωμένο» και τον καλούν να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

«Ικάρντι για μας έχεις τελειώσει. Το βιβλίο είναι μια αηδία και όσον αφορά το περιστατικό υπάρχουν μόνο ψέματα. Κάποιος σαν εσένα δεν αξίζει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Κάλιαρι στο Σαν Σίρο το απόγευμα της Κυριακής και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού.

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση