ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπαρμπόσα: Είχα μεγάλη πρόταση από Κίνα

Πρόταση από την Κίνα απέρριψε για χάρη της Ίντερ σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ασχέτως αν η πρόταση αυτή ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ο Βραζιλιάνος κατά την διάρκεια της παρουσίασης του αποκάλυψε ότι είχε μια εξαιρετική πρόταση από την Κίνα ωστόσο επιθυμία του ίδιου ήταν να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο «Γκαμπιγκόλ» έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που έχει ισχύ για τα επόμενα 5 χρόνια με τους «νερατζούρι», στους οποίους κόστισε 29.500.000 ευρώ.

«Είχα μια μεγάλη προσφορά από την Κίνα, αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί η Ίντερ ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή», τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του την Πέμπτη.

«Υπήρξαν και άλλες προσφορές από όλο τον κόσμο, αλλά έχω ενταχθεί στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ιταλία και είμαι ικανοποιημένος με την απόφασή μου. Ήταν το πρότζεκτ της ομάδας και όλο το προσωπικό που με έκαναν να έρθω εδώ.

Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να κάνω ό, τι είναι απαραίτητο για να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω να τα κερδίσω όλα με τη φανέλα της Ίντερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X