ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Γιάγια Τουρέ απέρριπτε την Ίντερ

Ο προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Γιάγια Τουρέ από την Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι που αν γινόταν θα γλύτωνε τον παίκτη από πολλά!

Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή; Μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, μια απόφαση μπορεί να αλλάξει το «κάρμα» και αυτό συνέβη στην περίπτωση του 33χρονου επιθετικού των «πολιτών» Γιάγια Τουρέ!

Ο παίκτης που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο «περιθώριο» από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων, αλλά και «πυροδοτώντας» τις φήμες περί αποχώρησης τον Ιανουάριο, θα μπορούσε να μην τα «τραβά» όλα αυτά εάν... υπέγραφε με την Ίντερ!

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των Ιταλών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο Τουρέ υπήρξε και είναι ακόμα ένας από τους παίκτες που πάντα ήθελε στην ομάδα του, καθώς έχει αποδείξει ότι διαθέτει αγωνιστική κλάση και ποιότητα, όμοιες των Ρονάλντο και Μέσι.

Μάλιστα, πριν έναν χρόνο η Ίντερ βρέθηκε πολύ κοντά στο να τον αγοράσει από τη Σίτι και τελευταία στιγμή η συμφωνία «χάλασε», γιατί ο ίδιος ο Γιάγια τόνισε ότι δεν ήθελε να «προδώσει» την αγγλική ομάδα!

Που να ήξερες βρε Γιάγια τι σου έμελλε αργότερα ως «ανταπόδοση»...

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση