ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σφάζονται» για Ικάρντι

Η Ιταλία δεν αποτελεί πια τον πιο διάσημο προορισμό για τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη και ο ηγέτης της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Η Ατλέτικο αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα για τον απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης του Ντιέγκο Σιμεόνε με την σύζυγο και ατζέντη του παίκτη, την Γουάντα Νάρα. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι ιθύνοντες των «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού στην Ίμπιζα με το πανέμορφο μοντέλο που βρίσκεται στο πλάι του Αργεντίνου, για να δρομολογήσουν καλύτερα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκτός των «κολτσονέρος», υπάρχει έντονη κινητικότητα από αρκετούς συλλόγους των πέντε σημαντικότερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Μέχρι τώρα για τις υπηρεσίες του 23χρονου φορ ενδιαφέρεται επίσημα η Τσέλσι, η Γιουβέντους, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αρχηγός των «νερατζούρι» δεν θα αγωνίζεται την καινούρια χρονιά στο «Σαν Σίρο»

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X