ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει ο Ικάρντι

Φρένο στις "ορέξεις" των επίδοξων μνηστήρων για τον Μάουρο Ικάρντι βάζει η Ίντερ, επιμένοντας ότι ο Αργεντινός δεν πωλείται.

Ο τεχνικός διευθυντής των νερατζούρι, Πιέρο Αουσίλιο, δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Μάουρο Ικάρντι δεν είναι προς πώληση καθώς η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να αποδυναμωθεί.

Οι Μιλανέζοι είναι αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν τόσο στην Ίταλια όσο και στην Ευρώπη, όπου επιστρέφουν έπειτα μια σεζόν αποχής.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει ακουστεί για τις δύο ομάδες του Λονδίνου, Τότεναμ και Άρσεναλ, αλλά και για την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Αουσίλιο να βλέπει το άμεσο μέλλον του στο Μιλάνο.

"Ο Ίκαρντι ανανέωσε μόλις πριν από ένα χρόνο, είναι ο αρχηγός μας και όσον αφορά την ομάδα δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε" είπε και πρόσθεσε: "Μαζί με τον Ίκαρντι υπάρχουν ακόμα 10 με 11 παίκτες οι οποίοι δεν είναι προς πώληση. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να προσθέσουμε παίκτες οι οποίοι δεν θα είναι παραπάνω από δύο με τρεις".

Επιπλέον, φήμες λένε ότι η ιταλική ομάδα έχει βάλει στην λίστα της τον Ζοάο Μάριο, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Αουσίλιο. ​"Κοστίζει ακριβά αλλά είναι λογικό" τόνισε ο τεχνικός διευθύντης της Ίντερ και συμπλήρωσε: " Τον παρακολουθούμε όπως κάνουμε και με άλλους".

Παράλληλα, Ίντερ και Γιουβέντους μάχονται για χάρη του Γκαμπριέλ Ζέσους της Παλμέιρας, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. "Μας αρέσει πολύ όμως ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του είναι μεγάλος. Είμαστε κοντά, θα δούμε αν θα τον πείσουμε να δεχθεί την πρόταση μας" είπε ο Αουσίλιο και φρόντισε με την ευκαιρία να βάλει τέλος στις φήμες που θέλουν την Ίντερ να είναι σε συζητήσεις με την Λάτσιο για την απόκτηση του Αντόνιο Καντρέβα. "Πότε δεν κάναμε πρόταση, είναι ένας παίκτης που μας αρέσει αλλά ποτέ δεν μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις με την Λάτσιο".

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση