ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι φόβοι του Αλέγκρι για τη μεταγραφή Κριστιάνο

Η απόκτηση του Πορτογάλου έχει προκαλέσει ευφορία στις τάξεις της Γιούβε και αυτό αποτελεί παγίδα σύμφωνα με τον Ιταλό κόουτς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ευφορία που υπάρχει στη Γιουβέντους μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι περισσότεροι προπονητές θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται ότι σκέφτεται λίγο διαφορετικά. Ο κόουτς της Γιουβέντους σίγουρα είναι ικανοποιημένος μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως φοβάται τον εφησυχασμό.

Η απόκτηση του Πορτογάλου έχει προκαλέσει ευφορία στις τάξεις της Γιούβε και αυτό αποτελεί παγίδα σύμφωνα με τον Ιταλό κόουτς.

"Ο Κριστιάνο έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά. Πρέπει, όμως, να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό. Αυτή η χρονιά θα είναι δυσκολότερη από τις άλλες. Οι αντίπαλοι θα είναι περισσότερο επιθετικοί επειδή έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια και τώρα, έχουμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως είναι αυτός. Θα το αποδεχτούν, αλλά επιπρόσθετα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν έχει μιλήσει μαζί του και για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα είπε: "Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και του είπα πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι για το γεγονός ότι επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας. Για έρθει και η ώρα κατά την οποία θα μιλήσουμε και για το ποδοσφαιρικό κομμάτι"

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X