ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μπλόκο» της Γιουνάιτεντ σε Γιουβέντους για Νταρμιάν, τελειώνει του Τσαν

Ενώ η μεταγραφή του Ματέο Νταρμιάν φαινόταν κλεισμένη στη Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε προσωρινό «STOP» στη μετακόμιση του Ιταλού...

Δεδομένη παρουσιαζόταν η μετακίνηση του Ματέο Νταρμιάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους, αλλά η πραγματικότητα σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ είναι διαφορετική. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Άγγλοι επιμένουν να ζητούν 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του πολυσύνθετου αμυντικού, τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να ανέβει πολύ από τα 12 εκατ. ευρώ που προσφέρει αυτή τη στιγμή. 

Το δεδομένο είναι ότι ο παίκτης βρίσκεται στη χώρα του και περιμένει την ειδοποίηση της Γιουβέντους για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Εμρέ Τσαν, η Γιουβέντους έδωσε τα χέρια με την πλευρά του παίκτη, συμφωνώντας για τετραετές συμβόλαιο και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τη «μεγάλη κυρία».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X