ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληρώνει για το χαμένο τελικό η Γιουβέντους

Περίπου στις 400.000 ευρώ υπολογίζεται το τίμημα που καλείται να πληρώσει η Γιουβέντους, για το χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ σήμανε άλλη μία αποτυχημένη απόπειρα της Γιουβέντους να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο τα κακά μαντάτα για τη «Μεγάλη Κυρία» δε σταματούν εδώ.

Οι «μπιανκονέρι» καλούνται να αποπληρώσουν το κόστος ακύρωσης του προγραμματισμένου εκ των προτέρων πάρτι για την ενδεχόμενη επικράτησή τους στον τελικό, που θα ολοκλήρωνε το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Libero», η Γιουβέντους είχε οργανώσει ένα εκθαμβωτικό πάρτι στο Τορίνο, που θα τους κόστιζε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ με την ακύρωσή του η ζημιά υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ.

Βέβαια ένας ακόμη λόγος για την ακύρωση της φιέστας ήταν η ένταση που επικράτησε στην πλατεία Piazza San Carlo και απέφερε τον τραυματισμό 1.500 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί σε κρίσιμη κατάσταση αλλά και μία γυναίκα που κατέληξε, αφού υπέκυψε στα τραύματά της.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση