ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Έλεγα ότι δεν έχω κάτι άλλο να μάθω»

Προτεραιότητά του είναι η κατάκτηση του Champions League και όχι η «Χρυσή Μπάλα» όπως τόνισε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που αναφέρθηκε στον Ντάνι Άλβες, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζινεντίν Ζιντάν. 

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του μεγάλου τελικού του Champions League, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι η κατάκτηση του τροπαίου και όχι η προσωπική διάκριση μέσω της «Χρυσής Μπάλας», όπως δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Ο Ιταλός θρύλος παράλληλα αποθέωσε τον Ντάνι Άλβες και δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και για τον Ζινεντίν Ζιντάν. 

Τα σημαντικότερα όσων είπε ο αρχηγός της Γιουβέντους: 

«Νιώθουμε την ώθηση των οπαδών μας, νιώθουμε τον ενθουσιασμό και αυτό είναι σίγουρο. Αυτή είναι η δύναμη που θα μας κρατήσει αν υποφέρουμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αντισταθούμε. Αν κοιμάμαι τα βράδια; Κοιμάμαι πολύ καλά κάθε μέρα και αυτό προτείνω στους συμπαίκτες μου, ώστε να είμαστε ξύπνιοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ να δώσω συμβουλές σε κανέναν». 

Για τον Κριστιάνο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα πρότυπο αθλητή για όλους. Μικρούς και μεγάλους. Λέω ότι στα 39 μου δεν είχα τίποτα να μάθω σε επίπεδο συναισθημάτων, αλλά φέτος έμαθα πολλά μιλώντας με τον Ντάνι Άλβες. Άνθρωποι όπως αυτός, ο Κριστιάνο, ο Μέσι μπορούν να νικήσουν χωρίς καν να εντυπωσιάσουν, μένοντας ταπεινοί και πρόθυμοι να μάθουν. Ο Ντάνι Άλβες είναι ένας αισιόδοξος τύπος, έχουμε μιλήσει για αυτό το τρόπαιο όταν φτάσαμε εδώ και μου είπε ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Για τη Χρυσή Μπάλα, νομίζω ότι είναι μια διάκριση που σε ικανοποιεί αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας. Θέλω να νικήσω αύριο και τα άλλα δεν με αγγίζουν. Μπορεί να το σκεφτώ στο μέλλον, αλλά όχι τώρα». 

Για τον Ζιντάν που είναι στον πάγκο: «Συχνά όταν ένας σπουδαίος παίκτης σταματά, επιλέγει να γίνει προπονητής και το να βλέπω τον Ζιζού στον πάγκο, δεν με εκπλήσσει. Έχει κρατήσει τη συνήθεια να νικάει, ακόμα και αν έχει υποστεί ήττες. Ελπίζω να υποστεί κι αύριο».

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X