ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιούβε, όχι στη Ρώμη!

Η Γιουβέντους πήγε στη Ρώμη προκειμένου να τελειώσει τον τίτλο, αλλά την πάτησε άσχημα. Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν στο «Ολίμπικο» αλλά η Ρόμα είχε ψυχή και κέρδισε με 3-1 κάνοντας εκείνη πάρτι. Στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων με τη Γιουβέντους να θέλει πλέον μία νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς για να σηκώσει την κούπα.  

Η Ρόμα πίεσε στα πρώτα λεπτά αλλά στο 7’ η Γιουβέντους ήταν εκείνη που άγγιξε το γκολ. Η μπάλα στρώθηκε στον Ασαμόα μετά από φάση διαρκείας κι εκείνος έκανε το σουτ με τον Σέζνι να πέφτει και να διώχνει δύσκολα.

Και στο 21’ ο Στουράρο έβγαλε όμορφα για τον Ιγκουαΐν, που έστρωσε με τη μία στον Λεμινά κι εκείνος σε κενή εστία έγραψε το 0-1. Η απάντηση της Ρόμα ήταν άμεση, καθώς στο 25’, μετά από κόρνερ ο Μανωλάς πήρε την κεφαλιά και ο Μπουφόν είπε όχι αλλά στην επαναφορά ο Ντε Ρόσι έκανε με σουτ το 1-1 από κοντά. Στο 35’ το σουτ του Ιγκουαΐν δυσκόλεψε τον Σέζνι ενώ στο 42’ ο Ναϊνγκολάν σέντραρε με τον Σαλάχ να παίρνει την κεφαλιά αλλά τον Μπουφόν να σώζει.

Και στο 56’ ο Ελ Σααραουί με τρομερό φαλτσαριστό σουτ και τη βοήθεια και του δοκαριού, έκανε το 2-1. Και στο 65’ οι Ναϊνγκολάν και Σαλάχ άλλαξαν όμορφα και ο Βέλγος με σουτ από την περιοχή έκανε το 3-1. Στο 74ο λεπτό ο Μάντζουκιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ντιμπάλα πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

ΡΟΜΑ: Σέζνι, Φάτσιο, Μανωλάς, Ρίντιγκερ, Έμερσον, Περότι (70’ Γκρενιέ), Ναϊνγκολάν (78’ Ζουάν Ζέσους), Παρέδες, Σαλάχ (90+3’ Τότι), Ντε Ρόσι, Ελ Σααραουί

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ (64’ Άλβες), Ασαμόα, Μπενατιά, Πιάνιτς, Ιγκουαΐν, Κουαδράδο (77’ Μαρκίζιο), Μάντζουκιτς, Στουράρο (69’ Ντιμπάλα)

Πηγή: aek365.com

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση