ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να το σηκώσουμε και ας μη σκοράρω»

Ευχαρίστως θα θυσίαζε τα γκολ του για το τρόπαιο του Champions League ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όπως δήλωσε μετά τη νίκη της Γιουβέντους στο Μονακό με τα δικά του γκολ (0-2). 

Πανευτυχής που με τα δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε τη Γιουβέντους σε μεγάλη νίκη με 2-0 στο Μονακό ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που πάντως υπενθύμισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί και πως απαιτείται ταπεινότητα μέχρι να φτάσει στο τρόπαιο η ομάδα του. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, μιλάμε για έναν ημιτελικό Champions League και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Τώρα έχουμε το ντέρμπι του Τορίνο και ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα το συντομότερο. Πάντα προσπαθώ και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω για το καλό της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ταπεινοί, γιατί υπάρχει και επαναληπτικός. Η Μονακό είναι δυνατή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε για να φτάσουμε στον τελικό. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρει η Γιουβέντους να το σηκώσει. Αν το πετύχουμε, δεν θα με ενοχλήσει αν δεν σκοράρω. Αρκεί να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Αργεντινός επιθετικός.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση