ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μόνο αυτή!

Αν υπήρχε μία ομάδα, που μπορούσε να κρατήσει «άσφαιρη» τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, αυτή ήταν η Γιουβέντους. Και αυτό ακριβώς έγινε! Δείτε από πότε είχαν να ΜΗ βάλουν γκολ στην έδρα τους οι Γάλλοι! 

Για πρώτη φορά μετά από 524 μέρες ή, αν θέλετε, έναν χρόνο, πέντε μήνες και επτά μέρες, η Μονακό έμεινε «άσφαιρη» στην έδρα της, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0 από τη Γιουβέντους! 

Και όντως, αν υπήρχε μία ομάδα στην Ευρώπη, που μπορούσε να κρατήσει στο μηδέν το… οπλοπολυβόλο του Ζαρντίμ, αυτή ήταν η «Γηραιά Κυρία» και η άμυνά της -που μετά από 270 λεπτά απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μονεγάσκους, δεν έχει «φάει» ακόμα γκολ! 

Η ομάδα του Πριγκιπάτου, λοιπόν, που δεν έχει βρει δίχτυα φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, ΜΟΝΟ σε τέσσερα από τα 58 παιχνίδια της, δεν σκόραρε στο ''Louis II'' για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου του 2015 και την αναμέτρηση για το Europa League με την Άντερλεχτ, από την οποία είχε χάσει με το ίδιο σκορ (0-2), μένοντας εκτός! 

Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι τόσο το γεγονός ότι ο Εμπαπέ και η παρέα του δεν «νίκησαν» τον Μπουφόν, αλλά το ότι η ιταλική ομάδα έχει τον ορισμό της «άμυνας από γρανίτη»! Σε ολόκληρη τη φετινή διοργάνωση του Champions League έχει δεχτεί γκολ μόνο από Λιόν και Σεβίλλη (2) στη φάση των ομίλων και ΚΑΝΕΝΑ στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης, απέναντι -τονίζουμε ξανά- σε Μπαρτσελόνα και Μονακό, με τον μεγάλο «Τζίτζι» να συμπληρώνει 621 λεπτά… ανέπαφος. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση