ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα έκανε... θάλασσα! (vid)

Ήταν πίσω στο σκορ, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και τελικά η Γιουβέντους τα έκανε... θάλασσα. Με γκολ στο 89', η Αταλάντα σόκαρε την ομάδα του Αλέγκρι (2-2) και την προβλημάτισε ενόψει Μονακό. 

Μια... τρύπα στο νερό έκανε η Γιουβέντους στο «Μπέργκαμο» κόντρα στην Αταλάντα, αφού και παίκτες δεν ξεκούρασε ενόψει Μονακό και ξόδεψε πολλές δυνάμεις και τελικά ούτε νίκησε, μένοντας στο 2-2, με τους γηπεδούχους να τη σοκάρουν στο 89'. 

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και έδειχνε από την αρχή ότι θέλει να πάει το παιχνίδι στον κλασικό της ρυθμό, σκοράροντας ένα τέρμα και στη συνέχεια να κάνει τη διαχείρηση. 

Ωστόσο, στο 45' το τέρμα του Κόντι τα άλλαξε όλα, με την Αταλάντα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ, αναγκάζοντας τη Γιούβε να τρέξει. Στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι έφεραν όλο το παιχνίδι προς την περιοχή της Αταλάντα και έπειτα από στημένη φάση στο 50', ο Σπινατσόλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Το γκολ έδωσε ψυχολογική ώθηση στη «γηραιά Κυρία» που έψαχνε εναγωνίως το γκολ και τελικά το βρήκε στο 83'. Με υπέροχη μπαλιά ο Πιάνιτς βρήκε τον Ντάνι Άλβες που από πολύ κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-1. 

Παρ' όλα αυτά, η γκέλα δεν αποφεύχθηκε... Από σύγχυση στην άμυνα των «μπιανκονέρι» ανάμεσα σε Πιάνιτς και Λιχτστάινερ, η μπάλα έφτασε στον Φρέουλερ, που από κοντά πλάσαρε για το 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του και σοκάροντας παράλληλα την ομάδα του Αλέγκρι, που τελικά δεν του βγήκε τίποτα. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής: 

Παρασκευή 28/4 

Αταλάντα- Γιουβέντους 2-2 
(45' Κόντι, 89' Φρέουλερ – 50' αυτ. Σπινατσόλα, 83' Ντάνι Άλβες) 

Σάββατο 29/4 

Τορίνο- Σαμπντόρια 21:45 

Κυριακή 30/4 

Ρόμα- Λάτσιο 13:30 
Μπολόνια- Ουντινέζε 16:00 
Κάλιαρι- Πεσκάρα 16:00 
Κροτόνε- Μίλαν 16:00 
Έμπολι- Σασουόλο 16:00 
Τζένοα- Κιέβο Βερόνα 16:00 
Παλέρμο- Φιορεντίνα 16:00 
Ίντερ- Νάπολι 21:45 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση