ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλέγκρι...2020!

Σε συμφωνία με την διοίκηση της Γιουβέντους για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2020 έφτασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα. 

Νέο συμβόλαιο βάσει του οποίου θα παραμείνει κάτοικος Τορίνου ως το 2020, αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Σύμφωνα με τη αγγλική “Sun”, οι ιθύνοντες της Γιουβέντους έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, για αυτό και σκοπεύουν να επεκτείνουν την μεταξύ τους συνεργασία για έναν ακόμη χρόνο. 

Με αυτόν τον τρόπο, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, βάζει τέλος στην παραφιλολογία που είχε δημιουργηθεί και ήθελε τον Αλέγκρι να συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει τον πάγκο μιας εκ των Μπαρτσελόνα ή Άρσεναλ. 

Ο 49χρονος προπονητής, βρίσκεται στο «τιμόνι» της «Γηραιάς Κυρίας» από τον Ιούλιο του 2014 έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Μάλιστα, την ίδια χρονιά έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Champions League, αφού ηττήθηκε με 3-1 στον τελικό από την Μπαρτσελόνα, ενώ φέτος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης την Μονακό, ελπίζοντας να φτάσει ως στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση