ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Koλακευμένος ο Μπονούτσι

Για τον… «χορό» των εκατομμυρίων που πρόκειται να στηθεί από τις αγγλικές ομάδες γύρω απ’ το όνομα του μίλησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αλλά και για την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο του ο Πεπ Γκουαρντιόλα.  

«Όταν ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο λέει πως είσαι από τους αγαπημένους του παίκτες, λειτουργείς σαν να μην τρέχει κάτι, αλλά δεν γίνεται να μην… 'ρίξεις' ένα χαμόγελο! Τέτοιου είδους σχόλια επιβεβαιώνουν μόνο την αγωνιστική μου πρόοδο, είναι κάτι πολύ ωραίο», ανέφερε αρχικά για τον Καταλανό τεχνικό ο Ιταλός μπακ.

Με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται εντόνως για την απόκτηση του, ο Λεάντρο Μπονούτσι δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα γράφονται στον Τύπο για τον ίδιο και τις αγγλικές ομάδες: «Με κολακεύει ιδιαίτερα. Όσο μπορώ, παρακολουθώ παιχνίδια αγγλικού ποδοσφαίρου, και όχι μόνο για τους παίκτες και την ποιότητα του θεάματος.

Μου αρέσει το πάθος που υπάρχει στις γεμάτες κερκίδες. Είναι από αυτά τα πράγματα που για χάρη τους μπαίνω πρώτος στο γήπεδο και φεύγω τελευταίος για τα αποδυτήρια»

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γιουβέντους έως το 2021, ενώ η διοίκηση της ιταλικής ομάδας κοστολογεί την αξία του κοντά στα 60 εκ. λίρες!

 

Πηγή:england365.gr

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X