ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιγκουαΐν χωρίς έλεος! (vid)

Στο έλεος του Ιγκουαΐν βρέθηκε ξανά η Νάπολι. Ο «Πιπίτα» χτύπησε δις στον επαναληπτικό ημιτελικό και χάρισε στην Γιουβέντους την πρόκριση στον τελικό παρά την ήττα με 3-2 από τους «παρτενοπέι». 

 

Όπου τη βρει την… τιμωρεί! Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκόραρε δις στον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στη Νάπολι και παρά την ήττα με 3-2, έστειλε την Γιουβέντους στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο! 

Η Νάπολι μπήκε εξ αρχής με σκοπό να πιέσει την Γιουβέντους και αν μπορέσει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ θέλοντας να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Είχε τις φάσεις, ωστόσο την έπαθε στην κόντρα. Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση στο 32’, ο Στουράρο έδωσε στον Ιγκουαΐν, ο οποίος με ωραίο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή νίκησε τον Ρέινα και πλήγωσε την πρώην ομάδα του, γράφοντας το 1-0 για τη Γιουβέντους με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Χάμσικ ισοφάρισε το σκορ, ωστόσο φάνηκε να νευριάζει τον «πιπίτα» που… χτύπησε ξανά. Στο 57’ με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Ιγκουαΐν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Γιουβέντους, η οποία πλέον είχε αγκαλιάσει την πρόκριση. Κι όμως, η Νάπολι έδειξε πως δεν θα παραδινόταν εύκολα. Με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (61-67’) από Μέρτενς και Ινσίνιε ανέτρεψε το σκορ (3-2). Ωστόσο, έψαχνε δύο γκολ ακόμη για την πρόκριση. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους. 

Το 3-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Γιουβέντους να πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση παρά την ήττα από την Νάπολι και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό την Λάτσιο. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

 

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση