ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώτο «μήνυμα» στον Ιγκουαΐν (pic)

Το πρώτο «μήνυμα» στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης της Νάπολι με τη Γιουβέντους έστειλαν οπαδοί των «παρτενοπέι» που ανάρτησαν πανό με αποδέκτη τον Αργεντινό επιθετικό. 

Το βράδυ της Κυριακής η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να επιστρέφει στο «Sao Paolo» για πρώτη φορά ως αντίπαλος και τους οπαδούς των «ατζούρι» να του ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή. 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν προκάλεσε «έκρηξη» αποφασίζοντας να αφήσει τη Νάπολι μετακομίζοντας στο Τορίνο για χάρη της Γιουβέντους. Οι «γαλάζιοι» οπαδοί ετοιμάζουν ήδη την «τελετή» υποδοχής και στο πλαίσιο αυτό, δύο ημέρες πριν το μεγάλο ματς, αναρτήθηκε σε συνοικία της Νάπολι, στη Stella στο Ponte Maddalena Cerasuolo, το πρώτο πανό με αποδέκτη τον Αργεντινό επιθετικό, ένα από τα πολλά που αναμένεται να κρεμαστούν στο «San Paolo». 

Το συγκεκριμένο αναφέρει χαρακτηριστικά: «A Udine che attore. Oggi del sistema sei servitor, Sei marcio, sporco e traditore» («Στο Ούντινε τι ηθοποιός! Σήμερα υπάλληλος του συστήματος. Είσαι σάπιος, βρώμικος και ύπουλος»). 

Πηγή:sport-fm.gr

inner

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X