ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίρλο: «Η Γιουβέντους θα κατακτήσει το Champions League»

Ο πρώην αρχηγός της «μεγάλης κυρίας» πιστεύει ότι αυτή την φορά η Μπαρτσελόνα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην κατάκτηση της κούπας.

Ο Αντρέα Πίρλο δείχνει 100% εμπιστοσύνη στις ικανότητες και το ταλέντο της φετινής Γιουβέντους, τόσο που θεωρεί πως η πρώην ομάδα του είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

«Η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο. Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους περισσότερους, αν όχι από όλους» δήλωσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής και συνέχισε: «Από άποψη τακτικής είναι πιο συμπαγής και σίγουρα μπορεί να φτάσει ως το τέλος».

Ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι» θυμήθηκε τον τελικό του 2015 ανάμεσα στις δύο ομάδες και την ήττα των Ιταλών: «Ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούμε να το πετύχουμε ακόμα και κόντρα στο επιθετικό τρίο της Μπαρτσελόνα που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Είναι άσχημο να χάνεις έναν τελικό, αλλά για την Γιουβέντους είναι ακόμα χειρότερο. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο σύλλογος κέρδισε το Champions League. Ήταν πολύ επίπονο για μένα καθώς αυτό (η κατάκτηση) θα ήταν ο ιδανικός τρόπος να κλείσει ένας κύκλος, το να κατακτήσω έναν στόχο τον οποίο είχα βάλει όταν πρωτοπήγα στην ομάδα. Μετά από εκείνη την βραδιά, δεν μου είχε μείνει τίποτα».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση