ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα παίξω ακόμα 1.000 αγώνες»

Στις 19 Οκτωβρίου 1997 ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σημείωνε την πρώτη του παρουσία με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας. 19 χρόνια, στην αναμέτρηση με την Αλβανία θα συμπληρώσει 1.000 συμμετοχές, όμως οι αριθμοί και τα χρόνια δεν φαίνεται να τον πτοούν.

«Είναι μια τεράστια χαρά και μπορώ να σας πω ότι θα υπάρξουν ακόμα 1.000» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου (;) ο διεθνής τερματοφύλακας ο οποίος έχει δηλώσει πως το Μουντιάλ του 2018 θα φορέσει για τελευταία φορά τα χρώματα της χώρας του. Μάλιστα, σε περίπτωση που η Ιταλία καταφέρει να είναι παρούσα στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου, ο Μπουφόν θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε 6 Μουντιάλ.

Ερωτώμενος σχετικά, ο 39χρονος πορτιέρο απάντησε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι τα επόμενα ματς. Στη ζωή όλοι έχουμε στόχους. Είναι σημαντικό να νικάς, αλλά όταν στοχεύεις σε μεγάλες νίκες, μπορεί και να καείς. Θα σκεφτούμε τα πάντα με ηρεμία».

Ρωτήθηκε ακόμα για πώς σκέφτεται το τελευταίο του ματς με την εθνική και ο Μπουφόν -εκτός από ακόμα μία κατάκτηση του τροπαίου- φαντάζεται να κάνει εντυπωσιακή έξοδο: «Ίσως κουτουλήσω κάποιον στον αγωνιστικό χώρο», απάντησε γελώντας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση