ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kοντά στην έξοδο ο Μπονούτσι

Οι σχέσεις του Λεονάρντο Μπονούτσι με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν είναι και τόσο καλές και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη «κόντρα» είναι ικανή να τον θέσει εκτός ομάδας το καλοκαίρι. 

Αν ο Αλέγκρι παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους από τη νέα χρονιά, τότε δύσκολα ο Μπονούτσι θα παραμείνει στο Τορίνο. Μιλάμε για έναν κορυφαίο αμυντικό που θα "θωράκιζε" την άμυνα όποιας κορυφαίας ομάδας και να πήγαινε. Μπορεί με την ιταλική ομάδα να έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως η κόντρα του με τον προπονητή του είναι υπαρκτή. 

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν από την επόμενη χρονιά ο Μπονούτσι να αγωνίζεται στην Αγγλία. Πιθανός προορισμός; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. 

Στους «κόκκινους διαβόλους» θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άμυνα και θα βοηθούσε πολύ τον Ζοσέ Μουρίνιο στο να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας. Από την άλλη, μέχρι να ξεκαθαριστεί το ζήτημα του Champions League για τη Γιουνάιτεντ, τα ν λόγω σενάρια δε μπορούν να γίνουν πράξη.

Η περίπτωση της Τσέλσι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ο Αντόνιο Κόντε θα ήθελε πολύ τον 29χρονο άσο στο Λονδίνο. Άλλωστε, το σύστημα που έχει επιλέξει ο Ιταλός τεχνικός ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του συμπατριώτη του. Είναι αρκετά δυνατός και κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες. Σε γενικές γραμμές, έχει χαρακτηριστικά που ο ένας από τους τρεις αμυντικούς στο πλάνο του Κόντε, θα έπρεπε να έχει. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση