ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Μπουφόν απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα»

Ο Σιλβάνο Μαρτίνα, μάναντζερ του Μπουφόν, αποκάλυψε στο «TuttoJuve» πως ο Μπουφόν προτίμησε τη Γιουβέντους από το να πάει στην Μπαρτσελόνα. 

Ο μάνατζερ του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «TuttoJuve», όπου δήλωσε πως ο πελάτης του απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τα «μάτια» της Γιουβέντους. 

Όταν ακόμη ήταν στην Πάρμα, η Μπαρτσελόνα ήθελε να τον κάνει δικό της, αλλά ο 39χρονος τερματοφύλακας προτίμησε να πάει στην «Γηραιά Κυρία», με την ομάδα να ξοδεύει πάνω από 51 εκατομμύρια για την απόκτησή του. 

«Ήταν κοντά στην Μπαρτσελόνα πριν πάει στη Γιουβέντους, η Πάρμα τα είχε βρει με την "Μπάρτσα", αλλά αυτός διάλεξε τη "Γιούβε" /em>», δήλωσε ο ατζέντης του Ιταλού. 

«Δεν ξέρω πότε θα αποσυρθεί, αυτό είναι δική του απόφαση. Ο Τζίτζι κάνει αυτό που έκανε πάντα, σωστά τη δουλειά του. Υπάρχουν σεζόν που κάνει περισσότερες αποκρούσεις και άλλες που κάνει λιγότερες, αλλά τον βλέπω συγκεντρωμένο στη δουλειά του», είπε ο Μαρτίνα, ερωτώμενος για το παρόν και το μέλλον του "ζωντανού θρύλου" της Ιταλίας. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση