ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έλεγαν πως ήμουν λάθος απόκτημα! »

Σε συνέντευξη που παρέθεσε σε ιταλικά Μέσα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε πως τον καιρό που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους κάποιοι δεν πίστευαν στην αξία του. 

Σε συνέντευξή του στον ιταλικό Τύπο και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Repubblica» ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League και το ενδεχόμενο να συναντηθούν η «βασίλισσα» με την Γιουβέντους, ενώ αποκάλυψε πως τον καιρό που αγωνιζόταν στους «μπιανκονέρι» κάποιοι θεωρούσαν την απόκτησή του λάθος. 

Για την κλήρωση και το πιθανό «αντάμωμα» με την «Μεγάλη Κυρία» ανέφερε: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα αλλά και τα ωραία. Είναι η περίοδος που οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία. Είμαστε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι για την θέση μας (στα προημιτελικά του Champions League και πρώτοι στην Πριμέρα), καθόλου άσχημα θα έλεγα. Τη δεδομένη στιγμή όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι είναι αξιοσέβαστοι. Πρέπει μόνο να περιμένουμε το πεπρωμένο μας». 

Για τα χρόνια του στη Γιουβέντους: «Οφείλω πολλά στη «Juve». Έφτασα στα 24 μου από την Μπορντό και ήταν ένα τεράστιο βήμα μπροστά. Δεν ήταν ένα κλαμπ στο επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι το μεγαλύτερο όλων, έμαθα όμως πολλά τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος. Το πρώτο διάστημα έπαιζα άσχημα, δεν είχα προσαρμοστεί και λεγόταν πως ήμουν ένα λάθος απόκτημα. Μόνο ο Μαρτσέλο Λίπι πίστευε σε εμένα. Τελικά αποδείχθηκε πως είχε δίκιο. Κερδίσαμε πρωταθλήματα και χάσαμε δύο τελικούς Champions League»

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X