ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανεώνει ο Ντιμπάλα

Ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα, συνοδεία του εκπροσώπου του, θα συναντηθεί σήμερα με τους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας», προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου Αργεντινού με αυξημένες αποδοχές.

Εκτός από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, σύντομα, οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Πάολο Ντιμπάλα θα βαδίζουν, σχεδόν, ώμο με ώμο και όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές.

Ο μάνατζερ του Ντιμπάλα Πιερπάολο Τριούλτζι, βρίσκεται στην Ιταλία από την περασμένη Τετάρτη έχοντας κυκλώσει στην ατζέντα του την σημερινή ημέρα, στην οποία είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του με τον διευθυντή της «Vecchia Signiora» Μπέπε Μαρότα ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του γεννημένου στις 15 Νοεμβρίου του 1993 Αργεντινού με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, με το νέο συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021, περιλαμβάνοντας ετήσιες αποδοχές ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, μόλις 500 χιλιάδες λιγότερα από αυτές του συμπατριώτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, καθιστώντας τον Ντιμπάλα έναν εκ των υψηλότερα αμειβομένων παικτών της «Juve», με τις υπογραφές να πέφτουν τις προσεχείς ημέρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X