ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι φαβορί και το δείχνει (vid)

Είναι κάτοχος του κυπέλλου Ιταλίας τα δύο τελευταία χρόνια και εντός συνόρων δεν αφήνει ούτε ψίχουλο να πέσει χάμω. Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Αταλάντα και με το 3-2 πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου βρίσκονται ήδη Νάπολι και Φιορεντίνα.

Μέσα σε δριμύ ψύχος στο Τορίνο, η Μεγάλη Κυρία έδειξε από νωρίς τα δόντια της με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός με ένα εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα έφτιαξε το δεύτερο τέρμα για τον Μάριο Μάντζουκιτς (34’), ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αλέγκρι.

Ένα απίθανο γκολ του Κονκό (71’) έβαλε και πάλι την Αταλάντα στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως ο Πιάνιτς από το σημείο του πέναλτι είχε άμεση απάντηση για την Γιουβέντους τέσσερα λεπτά αργότερα (75’, 3-1).

Το βράδυ θα μείνει αξέχαστο στον 17χρονο Ιβοριανό επιθετικό της Αταλάντα, Εμανουέλ Λατέ που έκανε το 3-2 (81’), με την ομάδα του Μπέργκαμο να κυνηγάει ως το τέλος το θαύμα της ισοφάρισης, δίχως εντέλει να τα καταφέρνει.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X