ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κρίση με Αλέγκρι»

Για σοβαρή κρίση στη σχέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με την -πρωτοπόρο της Serie A- Γιουβέντους κάνει λόγο το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport». Το δημοσίευμα το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία αναφέρεται σε μία σειρά από αιτίες και αφορμές που έχουν οδηγήσει τις δύο πλευρές στα πρόθυρα της ρήξης.

Μία από αυτές είναι η ένταση που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της ομάδας κατά το διάστημα της παραμονής της στην Ντόχα του Κατάρ, όπου η Γιούβε έχασε το Σούπερ Καπ από τη Μίλαν στα πέναλτι, στις 23 Δεκεμβρίου.

Ένα άλλο σημείο τριβής είναι η στρατηγική του συλλόγου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Επιπλέον, ο Αλέγκρι παρουσιάζεται να μην τα πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό με τους Μάντζουκιτς, Κουαδράδο και Ντιμπάλα…

Η «Gazzetta dello Sport» γράφει ότι αν δεν εκτονωθεί η ένταση μεταξύ της διοίκησης και του Αλέγκρι και προκύψει αλλαγή στον πάγκο, τότε η Γιουβέντους θα επιλέξει μεταξύ τριών υποψηφίων το νέο προπονητή της για τη σεζόν 2017-2018.

Δύο από αυτούς είναι πρώην… δικοί μας, αφού έχουν περάσει από την Ελλάδα: ο Πάουλο Σόουζα της Φιορεντίνα (έχει παίξει, βέβαια, και στη «Μεγάλη Κυρία» πλην του Παναθηναϊκού) και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό (και πρώην του Ολυμπιακού). Ο τρίτος της λίστας είναι ο Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο της Σασουόλο. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Σόουζα!

Για τον Αλέγκρι, πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εμφανίζεται πάντως να ενδιαφέρεται η Άρσεναλ ενόψει της προσεχούς σεζόν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση