ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπονούτσι: «Αφιερωμένο στα παιδιά μου»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση της Γιουβέντους απέναντι στη Νάπολι, και ο πανηγυρισμός του Ιταλού ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για τον έμπειρο αμυντικό της «γηραιάς κυρίας», αφού είχε να αντιμετωπίσει την σοβαρή ασθένεια του μικρότερου γιου του, του δίχρονου Ματέο, ο οποίος έδινε μάχη για να παραμείνει στη ζωή.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ότι εδώ και καιρό έψαχνε το γκολ προκειμένου να το αφιερώσει όχι μόνο στον Ματέο αλλά και στο άλλο του παιδί.

«Δεν έβλεπα την ώρα να σκοράρω. Σχημάτισα τα αρχικά γράμματα από τα ονόματα των παιδιών μου, τα οποία είναι και τα δικά μας αρχικά. Περάσαμε μια πραγματικά σκληρή περίοδο, αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί, αυτός είναι ο χαρακτήρας της οικογένειας μου και όσων είναι δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Γιουβέντους διότι ήταν πάντα δίπλα μου, σε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Μου έδωσαν δύναμη, με έκαναν να δω τα πάντα με θετική ενέργεια» ήταν τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα με τους Ναπολιτάνους.

Όσο για την εμφάνιση της «μεγάλης κυρίας», η οποία είναι και φέτος φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Ο Μπονούτσι στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα λέγοντας σχετικά:

«Η νίκη ήρθε λόγω του πνεύματος που έχει η Γιουβέντους. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα στο Μιλάνο, θέλαμε να αφήσουμε στο -7 τη Νάπολι και ξέραμε ότι όσο περνούσε η ώρα θα μειώνονταν οι αντοχές τους. Η Νάπολι έπαιξε καλά και εμείς παλέψαμε και είχαμε πάντα στο μυαλό μας ότι θα νικήσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, αλλά όσο έχουμε αυτή τη νοοτροπία θα είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση