ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όποιος θέλει τον Μπελότι, να δώσει 100 εκ. ευρώ»

Μετά την εξαιρετική σεζόν του στη Serie Aντρέα Μπελότι είναι περιζήτητος, ωστόσο η διοίκηση της Τορίνο ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται για λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Κοινώς, όποια... νύφη θέλει αυτόν τον γαμπρό θα πρέπει να έχει μεγάλη προίκα! O 23χρονος Ιταλός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει τις δύο τελευταίες σεζόν, πετυχαίνοντας 38 γκολ σε 70 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και είναι λογικό να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεγάκλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ωστόσο η απαγόρευση μεταγραφών που της επιβλήθηκε από τη FIFA σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσει, ενώ στο... παιχνίδι τώρα μπαίνει η Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε να εκτιμά ιδιαίτερα τον νεαρό συμπατριώτη του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν δεν μένουν, επίσης, αδιάφορες για τον Μπελότι, αλλά η τιμή πώλησής του ίσως είναι απαγορευτική.

«Δεν σκέφτομαι να πουλήσω τον Μπελότι. Είναι δικός μου παίκτης. Μόλις ανανεώσαμε το συμβόλαιό του και πρόθεσή μας είναι να μείνει. Ο μοναδικός τρόπος για να φύγει είναι να βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τη ρήτρα του. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μας δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ» δήλωσε ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο στην ιταλική εφημερίδα «Gazetta dello Sport».

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση