ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπελότι: «Δεν αξίζω τόσα λεφτά»

Μέσα σε λίγους μήνες η καριέρα του Αντρέα Μπελότι «απογειώθηκε». Πάντα ήταν ένας καλός σέντερ φορ, γι΄αυτό άλλωστε κι η Τορίνο επένδυσε 7.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παλέρμο το καλοκαίρι του 2015. Οτι θα πλησίαζε όμως τα 30 γκολ στη Serie A σε ηλικία μόλις 23 ετών, ούτε κι ο ίδιος το έχει φανταστεί. Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, ο Ιταλός στράικερ έχει 25 γκολ και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Εντιν Τζέκο.

Η Τορίνο έσπευσε να προστατέψει το ανεκτίμητο περιουσιακό της στοιχείο, αναπροσαρμόζοντας τους όρους του συμβολαίου του τον περασμένο Δεκέμβριο. Έτσι, επέκτεινε τη συνεργασία έως το 2021 και έθεσε ως ρήτρα αποδέσμευσης τα 100.000.000 ευρώ, ποσό που αφορά αποκλειστικά συλλόγους εκτός Ιταλίας. «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αξίζω τόσα» είπε ο «Κόκορας» και πρόσθεσε: «Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο τα ποσά έχουν αυξηθεί σημαντικά και τα ποσά που δαπανώνται σε παίκτες έχουν ξεφύγει».

Όσο για τη μάχη του πρώτου σκόρερ της Serie Α, ο Μπελότι τόνισε: «Είναι μια πολύ σκληρή μονομαχία με τον Εντιν Τζέκο και τον Μάουρο Ικάρντι (σ.σ. 24 γκολ). Κι οι δύο μπορούν να σκοράρουν 2-3 φορές σε κάποιο ματς. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί κανείς δεν χαρίζει τίποτα».

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση