ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γαλάζια» η Ρώμη (vid)

Tα… ηνία στην «αιώνια πόλη» ανέλαβε η Λάτσιο! Έχοντας «κάβα» το 2-0 του πρώτου ματς, οι «λατσιάλι» έχασαν… μόνο 3-2 από τη Ρόμα και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου!

Στο 37’ ο Ιμόμπιλε κατέβασε όμορφα στην περιοχή κι έκανε το σουτ, ο Άλισον του είπε όχι αλλά ο Σάβιτς με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε στη συνέχεια το 0-1 και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Όμως στο 43’ μετά από σέντρα του Ρίντιγκερ από δεξιά ο Ντε Φρι έχασε την μπάλα και ο Ελ Σααραουί έκανε το 1-1 με πλασέ.

Η Ρόμα βγήκε όλη μπροστά στην επανάληψη και στο 56’ ο Άντερσον έβγαλε κάθετα για τον Ιμόμπιλε, που μόνος του με τον Άλισον πλάσαρε για το 1-2. Στο 66ο λεπτό ο Ελ Σααραουί έκανε τρομερή ενέργεια και πλασέ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαλάχ ισοφάρισε σε 2-2.  Στο 89' ο Στρακόσια έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Ναϊνγκολάν και ο Σαλάχ σε κενό τέρμα έκανε το 3-2.

Ρόμα (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Αλισον, Εμερσον, Ζεσούς (46' Μπρούνο Πέρες), Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Στρούτμαν, Παρέδες (82' Τότι), Ναϊνγκολάν, Σαλάχ, Ελ Σαραουί (70' Περότι), Τζέκο.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Γουάλας, Ντε Βράι (46' Χουντ), Μπάστος, Μπάστα, Λουκάκου, Μπίλια (71' Μουρτζία), Λούλιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φελίπε Αντερσον (57' Κεϊτά Μπαλντέ), Ιμόμπιλε.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση