ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

« Έπρεπε να βάλω ρήτρα 150 εκατ. στον Μπελότι»

Ο Αντρέα Μπελότι σκοράρει κατά ριπάς με την φανέλα της Τορίνο, με τελευταίο του «θύμα» την Παλέρμο, απέναντι στην οποία πέτυχε χατ τρικ μέσα σε επτά λεπτά! Έχοντας… στρογγυλοκαθίσει στη πρώτη θέση των σκόρερ της Serie A με 22 γκολ, ο Ιταλός επιθετικός έχει τραβήξει επάνω του τα βλέμματα όλης της Ευρώπης και αυτό φαίνεται να προβληματίζει τον πρόεδρο της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο. Ο λόγος; Του έχει βάλει ρήτρα… μόνο 100 εκατ. ευρώ!

«Όταν βάλαμε τη ρήτρα στα 100 εκατομμύρια ευρώ τον Δεκέμβρη, μας φαινόταν “τρελό” ποσό. Τώρα όμως δείχνει μικρό» δήλωσε ο 59χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος στη συνέχεια συνέκρινε τον ποδοσφαιριστή του με τον… Μέσι.

«Βάλτε κάτω και υπολογίστε πόσα γκολ έχει πετύχει φέτος ο Μέσι και αναλογιστείτε πως ο Μπελότι είναι και νεότερος. Εάν έβαζα τη ρήτρα τώρα, θα την ανέβαζα στα 150 εκατομμύρια».

Ωστόσο, δεν είναι ψέμα πως ο Μπελότι είναι αυτή τη στιγμή «μέσα» στην διεκδίκηση του Χρυσού Παπουτσιού της φετινής σεζόν, βρισκόμενος πίσω μόνο απ’ τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος έχει πετύχει ένα γκολ παραπάνω απ’ τον Ιταλό επιθετικό( 23 έναντι 22), και αν αναλογιστούμε το σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο καθένας, το επίτευγμα του Μπελότι είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Η τελευταία φορά που κέρδισε Ιταλός το Χρυσό Παπούτσι, χρονολογείται στη σεζόν 2005/06, όταν ο Φραντσέσκο Τότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ευρώπης με 26 γκολ.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση