ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Νάπολι «κόβει» την πίτσα ενόψει Ρεάλ

Με τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League να είναι προ των πυλών ο σεφ της Νάπολι αλλάζει την δίαιτα της ομάδας. 

Το ιατρικό τιμ της Νάπολι και ο Μάουρο Σάρι προετοιμάζονται για τους δύο αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης και αποφάσισαν να υποβάλλουν τους ποδοσφαιριστές τους σε αυστηρή δίαιτα απαγορεύοντας μάλιστα την πίτσα! 

Η Νάπολι λοιπόν ταξιδεύει για Μαδρίτη, καθώς στις 15 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ζευγάρια των 16 του Champions League. Και οι «παρτενοπέι» θα λάβουν κάθε μέτρο προκειμένου οι παίκτες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για ένα τόσο κρίσιμο αγώνα. Άλλωστε θα έχουν μαζί τους στην ισπανική πρωτεύουσα τον σεφ τους. 

Ο ιταλικός σύλλογος όπως λογικά και άλλοι της γείτονας χώρας συμπεριλαμβάνουν στα γεύματα των παικτών ένα παραδοσιακό φαγητό όπως είναι η πίτσα, συνήθως 48 ώρες πριν τον αγώνα αλλά όχι για τον συγκεκριμένο! 
Ιδού το μενού των Ναπολιτάνων: 

Πρωινό 
Καφές( με γάλα χαμηλών λιπαρών), μούσλι και δημητριακά ολικής άλεσης αποξηραμένα φρούτα, χυμό φρέσκων φρούτων 

Μεσημεριανό 
Γεύμα βασισμένο στην υγιεινή Μεσογειακή διατροφή, με μακαρόνια ή ρύζι με παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκια ντομάτα, συνοδευμένο από γαλόπουλα, κοτόπουλο ψάρι. 

Απογευματινό σνακ 
Περιέργως το απογευματινό περιλαμβάνει πάλι μακαρόνια και ρύζι καθώς οι ποδοσφαιριστές πρόκειται να κάψουν 1400 θερμίδες και χρειάζονται υδατάνθρακες, εξηγεί το ιατρικό τιμ. 


*Αλλά πίτσα όχι, μέχρι τουλάχιστον να γυρίσουν στην Ιταλία. 

 

Πηγή: sport-fm.gr

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση