ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους βλέπει η Γιουβέντους και γελά!

Μαθήματα για το πώς να τεθείς εκτός τίτλου παραδίδει η Ρόμα. Οι τζιαλορόσι προηγήθηκαν δύο φορές στην Σαμπντόρια όμως κατάφεραν να ηττηθούν 3-2 και να αφήσουν την Γιουβέντους που πέρασε απ’ την έδρα της Σασουόλο (2-0) να ξεφύγει στο +4.

Απ’ το πρώτο ημίχρονο καθάρισε στο «Ρέτζιο Εμίλια» η ομάδα του Αλέγκρι. Αρχικά άνοιξε το σκορ με τον Ιγκουαΐν στο 9ο λεπτό και στο 25ο ο Κεντίρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του «καθαρίζοντας» παράλληλα την δουλειά. Οι «μπιανκονέρι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο όμως δεν χρειάστηκαν άλλα τέρματα και κράτησαν εύκολα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το 2-0.

Για… γέλια η Ρόμα. Οι τζιαλορόσι ηττήθηκαν 3-2 στην έδρα της Σαμπντόρια παρότι προηγήθηκαν δύο φορές μέσα στην Γένοβα. Ο Πέρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό και ο Πράετ απάντησε για τους γηπεδούχους στο 21’. Οι Ρωμαίοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Τζέκο στο 61’ όμως από εκεί και πέρα ακολούθησε εφιάλτης. Πρώτα ο Σικ (71’) και δύο λεπτά αργότερα ο Μουριέλ (73’) έφεραν τούμπα το ματς κι άφησαν την ομάδα του Σπαλέτι στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, που έχει και ματς λιγότερο.

Φοβερά πράγματα έγιναν και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μίλαν με την Ουντινέζε. Οι ροσονέρι προηγήθηκαν με τον Μποναβεντούρα στο 8’, όμως τα τέρματα των Τερό (31’) και Ντε Πολ (73’) χάρισαν τη νίκη στην παρέα του Ορέστη Καρνέζη. Μαντάρα τα έκανε και η Φιορεντίνα, που παρότι προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Τζένοα στο «Αρτέμιο Φράνκι» είδε τους Γενοβέζους να παίρνουν τον βαθμό με σκορ 3-3. Mεγάλη νίκη και βαθμολογική ανάσα για την Κροτόνε που διέλυσε 4-1 την Έμπολι, ενώ ισόπαλες 1-1 ήρθαν Κάλιαρι και Μπολόνια.

www.sport-fm.gr 

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση