ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εγώ προδότης, ποτέ»

Περίεργη μέρα η σημερινή (1/08) για τη Νάπολι. «Έκλεισε» 90 χρόνια ζωής, με «δώρο» στους οπαδούς τον Πολωνό επιθετικό Μίλικ (21 γκολ/7 ασίστ με τον Άγιαξ πέρσι) ο οποίος ανακοινώθηκε λίγη ώρα πριν το προγραμματισμένο εορταστικό φιλικό με τη Νις για τα 90χρονα το βράδι της Δευτέρας. Ο Αρκάδιους μάλιστα έδωσε και το «παρών» του στο Σαν Πάολο, για να αποθεωθεί από τον κόσμο (δείτε φωτό πιο κάτω), προτού καν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, που αναμένεται να κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ.

Όλα αυτά μεν, αλλά η «προδοσία» του Γκονζάλο Ιγουαΐν δεν ξεπερνιέται με τίποτα... Στις εξέδρες του γηπέδου της Νάπολι επικρατούσε αναβρασμός και συνεχώς υπήρξαν συνθήματα κατά του Αργεντινού, που πήρε μεταγραφή για τη Γιουβέντους. Λίγο πριν ξεκινήσει το φιλικό, ένας συμπατριώτης του «Πιπίτα», ο Ντιέγο Μαραντόνα ανέλαβε τον ρόλο του «πυροσβέστη».

O καλύτερος, κατά πολλούς, παίκτης στον κόσμο, που έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία των «παρτενοπέι», έστειλε ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω του video wall του γηπέδου.

«Ο κόσμος της Νάπολι χρειάζεται υποστήριξη και να είστε σίγουρα πως εγώ θα το κάνω. Εγώ ποτέ δεν θα γίνω προδότης, πρέπει να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα για τον κόσμο, ο Ιγουαΐν ας κάνει ότι θέλει. Αλλά τώρα ο Ιγουαΐν τελείωσε. Ένα μεγάλο φιλί στον πρόεδρο και στους οπαδούς», είπε χαρακτηριστικά ο βετεράνος άσος!

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μίλικ, για να αποφύγει τις συγκρίσεις με τον Ιγουαΐν, προτίμησε τον αριθμό 99, αντί του 9. Ναι, τέτοιο είναι το σκηνικό στον Ιταλικό Νότο...

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση